Om Jens Ø

Det hele startede i Fraugde ved Odense i 1990. Jeg var ny udlært driftsleder i landbruget og lige startet på et gods som passer af 360 ha jord, i højsæsonerne lå jeg og kørte traktor og mejetærsker døgnet rundt, jeg talte stort set ikke med mennesker i de perioder, men jeg sad og sang! Jeg sang med på alt hvad der var i radioen. Men ingen i hele verden havde hørt mig synge, før jeg en aften stillede mig op i en ordentlig brandert og sang, det var med en show duo der hed ”MENU”. Jeg sang Elvis og ”can´t help falling in love” – og her indtraf katastrofen….

FOLK BEGYNDTE AT KLAPPE…..

Det skulle de aldrig havde gjort.  Det førte i første omgang til at jeg fik mig viklet ind i Fraugde amatør teater, her var jeg med i en række teater forestillinger og musicals, det betød at jeg for alvor fik prøvet de skrå brædder af.

Det er nu 33 år siden og jeg har haft underholdningen som mit primære fokus de sidste 30 år. I mellemlæggende tidsrum har jeg været vidt omkring i underholdningsverden, Fra TV shows i 90érne over et hav af SE&HØR arrangementer, som miss konkurrencer, Se & Hør grandprix og Se & hør sommerrock. Jeg havde også fornøjelsen at være medarrangør af DM i Karaoke i 6 år og Big Brother i 2 år. Ved siden af de større ”roadshows” var jeg leverandør af musik og underholdning generelt, til alle typer fester igennem mange år, samt 100 vis af diskoteks show, Det foregik med mit firma FUN PRODUCTION som jeg drev i over 15 år.

Det nok mest kendetegnende for alt hvad jeg har lavet igennem årene, såvel som det jeg laver i dag er:

” Jeg brænder for mit publikum og elsker hver en fest,

jeg for lov at lege med”  

Og det smitter da heldigvis også af på kalenderen, jeg bliver hyret år efter år til de samme fester, om det er byfester, firmafester eller den mindre privatfest, så viser mit CV at jeg kan leverer ”varen” hver gang! Selv efter 20 år hos samme arrangør.

Comments are closed.